diumenge, 20 de desembre del 2015

PICASA WEB

Picasa és una aplicació informàtica per editar imatges i a més pots organitzar, visualitzar, editar i compartir fotografies digitals. Aquests programa va sortir el 12 de maig de 2014 i va tenir un gran èxit com a editor d'imatges.


dimecres, 9 de desembre del 2015

Fotomuntatge

Aquest any a l'institut per a observar si hem aplicat els nostres coneixements del GIMP el nostre professor d'informàtica ens ha fet fer un fotomuntatge en el qual ens hem de fer una fotografia i posar-la dins d'una altre.

Primer vam haver de fer una fotografia, aquesta fotografia la vaig fer repenjat a la barana de l'institut perquè havia de posar-me repenjat igual que a la foto però envers de estar a l'institut havia d'estar posat a la muralla Xina. I apart de posar aquestes dues fotos, també s'havia de fer un marc on hi havia alguna decoració de nadal i també s'hi havia de posar un títol com per exemple: FELIÇ 2016!



El resultat final que vaig obtenir va ser el següent:



També per aplicar els nostres coneixements obtinguts amb el GIMP, ens va fer fer uns treballs:




Aquest treball era una mica difícil i en el qual s'havien de fer varies coses com retallar, escalar, girar... S'havia de retallar i escalar i girar la nena i incorporar-la dins el Taj-Majal.









Aquest treball també hem hagut de retallar i escalar i hem hagut d'enganxar l'estàtua a un cel de Lleida. L'estàtua tenia una pintada a la part de darrere i la vaig haver de treure amb una eina. Al final vaig haver de retallar i enganxar al cel de lleida.