dijous, 9 de juny del 2016

Youtube

YouTube és un lloc web en el qual els usuaris poden pujar i compartir vídeos. Allotja una varietat de clips de pel·lícules, programes de televisió i vídeos musicals, així com continguts amateurs com videoblogs. 
YouTube logo 2015.svg 
Va ser creat per tres antics empleats de PayPal al febrer de 2005. A l'octubre de 2006, va ser adquirit per Google  a canvi de 1650 milions de dòlars i ara opera com una de les seves filials. Actualment és el lloc web del seu tipus més utilitzat a internet.

YouTube fa servir un reproductor en línia que es basa en Adobe Flash per servir el seu contingut, encara que també pot ser un reproductor basat en l'estàndard HTML5, que YouTube va incorporar poc després que la W3C el presentés i que és suportat pels navegadors web més difosos. Els enllaços a vídeos de YouTube poden ser també inserits en blogs i llocs electrònics personals usant API o incrustant cert codi HTML.

Nosaltres per tal de fer servir aquesta aplicació hem hagut de fer un video amb una simfonia i uns efectes. 
Per realitzar aquest treball hem hagut d'iniciar sessió al youtube amb una conta de google. Despres has d'anar al "meu canal" i obrir l'editor de video. Un cop fet això ves a crear i selecciona un, dos, tres... videos i després fer lo mateix amb l'audio. Un cop l'hagis acabat, apreta a crear.


Aquí ús deixo el link:

 https://www.youtube.com/watch?v=OsrDyZHeHOs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada