dilluns, 26 d’octubre del 2015

Projecte de l'Inkscape


Projecte amb l'Inkscape

Aquest any el projecte que hem de fer consisteix en personalitzar un bloc, en aquest bloc hi podeu trobar el títol, el fons, el logotip, la URL de l'aplicació INKSCAPE.

Primer a les classes d'informàtica vam començar a fer proves amb l'inkscape, com exemple: línies, corbes, estrelles, rectangles, pentàgons, entre d'altres. Després vam començar a fer treballs, com per exemple: el Felip, cercle d'estrelles, i uns quants més. I per últim vam acabar fent aquest bloc on teniem que explicar totes les coses que haviem de  fer per arribar fins a aquest bloc sobre l'Inkscape.

El primer que vam fer va ser crear el títol que és el següent: 


Si us fixeu, en aquest títol per el projecte, he fet un títol en el que posava Portafoi David Gonzalez, en el que s'observa un doble degradat que es pot realitzar amb Ctrl + Mayús + F en el que un va en un sentit i l'altre en el altre. Per poder fer aquest canvi de degradat, has de seleccionar amb un Click dret al text, després has de canviar de cantó la línea que tens a l'altre cantó, apart d'això també podeu observar que hi ha ombres, per realitzar aquest efecte òptic, heu de prèmer el botó ctrl + D i separar una d'una altre. 

Després d'haver pogut fer el títol vaig fer el logotip: 

Per fer aquest logotip  me inspirat en el meu nom, cognom i segon cognom, que me posat cada una de les primeres lletres: DGP. Aquest logotip si et fixes té un degradat radial en el que s'observa que el degradat és de color taronja i blanc en el que observem que el color taronja predomina més que el blanc. Per fer aquest tipus de lletra he seleccionat l'eina de caligrafia amb la qual pots fer una lletra molt especial. Les lletres, son de una dimensió bastant petita però es iferencien les tres lletres escrites de diferent estil.

I per acabar vaig fer el fons: 

com podeu observar aquest fons que he posat esta al derrera del bloc. Jo per fer aquest fons me inspiat en els elements que ens havia fet provar el nostre professor d'informatica i hi he posat una figura irregular al centre de color verd, he posat 3 espirals de blau i unes boles per el centre i 5 estrelles als cantons de la figura. Cada figura te un degradat diferent i la central no te cap degradat. I de fons tenim un fons negre molt obscur que fa que els objectes destaquin més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada